Råd, vejledning og værktøjer til behandlings- og familiearbejdet under Covid-19

Basens psykologer og familiebehandlere har udarbejdet en række forskellige værktøjer, som tager udgangspunkt i den meget anderledes hverdag vi alle står midt i på grund af Covid-19. Værktøjerne henvender sig til såvel forældre som fagpersoner, der arbejder med børn og unge med særlige behov.

Om forældresamarbejde

Dokumenterne i denne mappe er ment som en støtte til dit samarbejde med forældrene i den kommende tid, hvor vores hverdag er påvirket af Covid-19. Nogle af dokumenterne er konkrete redskaber og andre er inspiration og baggrundsviden, som du kan plukke i, når og hvis du står med forældre, der har brug for rådgivning til konfliktløsning eller strukturering af hverdagen i denne særlige og for mange svære tid.

Gå til siden omkring forældresamarbejde under Covid-19 ❯❯

Primærtid under Covid-19

Primærsamtalerne er i øjeblikket noget anderledes, og vil ofte være pr distance. I denne mappe finder du støtte og inspiration til samtaler over telefon eller Skype samt en lille guide til værktøjer, som du kan bruge i samtalerne. Mange elever er måske ængstelige; læs dokumentet: Angst og bekymringer relateret til Corona, så er du bedre forberedt på denne behandlingsopgave.

Gå til siden omkring primærtid under Covid-19 ❯❯

Modtag nyhedsmail

Få info om nuværende og kommende kurser.


Hent kursuskatalog

Læs om vores kurser og uddannelser her.


Hent kursusoversigt her