Vejledning, rådgivning og supervision til pårørende

På Basen møder vi igennem vores arbejde med børn og unge mange forældre, der har brug for et rum, hvor de kan reflektere og finde veje til at kunne støtte deres børn. Dette tilbydes som en del af indskrivningen på Basen, men tilbydes nu også eksternt til forældre, der kan have brug for at tale med en fagperson. Dette kan være i en kombination af konkret vejledning, rådgivning eller supervision.

Emner der rådgives om

Omdrejningspunktet for samtalerne kan være alt fra konkrete hverdagsproblematikker som f.eks. struktur i hjemmet, spisesituationer, hygiejne eller skolevalg, til de mere eksistentielle spørgsmål der kan opstå, når man er forældre til et barn med psykiske udfordringer: Hvordan kan man gentænke forældreskabet, på en anden måde end man først havde tænkt sig, da man valgte at blive forældre? Hvordan klæder man sine omgivelser på til at forstå den særlige situation, man står i? Eller hvordan passer man bedst på sin familie, hvor der evt. også kan være søskende, der er en del af systemet omkring barnet?

Samtalerne er løsningsfokuserede, hvor vi vil forsøge at få øje på, hvad der allerede fungerer i jeres familier, så man kan trække på konkrete løsningsstrategier, når man står i de svære situationer i hverdagen.

Sessioner

Tilbuddet kan sammensættes efter behov med alt fra en enkelt vejledning og eller rådgivning på 30 min til 1 time eller som et længere forløb på 5 gange. Der kan ved aftale sendes en beskrivelse af, hvad der ønskes rådgivning ift. på forhånd og evt. en beskrivelse af barnets funktionsniveau, diagnose og alder, som vi vil tage udgangspunkt i ved samtalen.

Samtalerne kan foregå virtuelt eller i Basens lokaler i København, Birkerød eller Odense.

Priser

30 min 495,- kr. alt inkl.
60 min 795,- kr. alt inkl.
5 x 60 min 3500,- kr. alt inkl.

Vi tilbyder desuden pårørendegrupper for søskende og forældre.

Book en rådgivning

Via formularen nedenfor kan du sende en beskrivelse af, hvad der ønskes rådgivning til. Tilføj evt. en beskrivelse af barnets funktionsniveau, diagnose og alder.

Når vi har behandlet din forespørgsel, vil du blive kontaktet telefonisk eller via mail.

Book en rådgivning 

Fejl: Kontaktformular ikke fundet.

Kontakt

Du er velkommen til at kontakte kursusafdelingen på kursus@basen.dk hvis du har en forespørgsel omkring rådgivning, vejledning eller supervision til pårørende.

Priser
30 min 495,- kr. alt inkl.
60 min 795,- kr. alt inkl.
5 x 60 min 3500,- kr. alt inkl.

Kontakt

Marie Falck Hansen

Psykolog
M mha@basen.dk
T +45 7192 7078

Marie er autoriseret psykolog med mere end 10 års erfaring fra både børne-, unge- og voksenområdet. Marie har stor erfaring, både med udredning og behandling af særligt sårbare børn og unge. Dette både fra sit arbejde med inklusion i normalområdet, terapeutiske forløb med unge med komorbide lidelser og fra dagbehandlingsområdet.

Modtag nyheder fra Basen Kompetencecenter

Vores nyhedsbrev holder dig opdateret omkring hvad der rør sig på Basen, og du kan bl.a. læse om vores kommende kurser og uddannelser.

Interesserer du dig således for det sociale, psykologiske og pædagogiske felt, så er Basens nyhedsbrev et godt sted at holde sig orienteret.